A Szent Benedek sétahajón többféle programkínálattal kedveskedünk, melyek lehetőséget adnak arra, hogy a legkisebbek, a bulizni vágyó fiatalok, a romantikára vágyók és a természetben gyönyörködni vágyok is megtalálják számításukat.

Igény esetén és a gyermekcsoportok számára ismertetjük a látnivalókat és a környék érdekességeit.


PROGRAMISMERTETŐ

Sétahajózás (1 órás) naponta
Ha egy csendes, nyugodt, délutáni kikapcsolódásra vágysz, távol a nyüzsgő Balatonpart és a világ zajától, akkor ez az 1 órás hajóút Neked szól! Balatonfenyvesről Fonyód irányába indulva, majd az Északi part hegyvonulatai felé fordulva köztes megálló nélkül, kellemes szalonzene kíséretében gyönyörködhetsz az eléd táruló hegyek látványába.

Romantikus naplemente túra (1 órás) naponta
A tó vizéről láthatod, amint az észak-nyugati partok hegyei mögött nyugovóra térő Nap vörösen izzó sugarai a vízen szikrázva még egy utolsó táncot járnak..... kezedben pezsgő, lágy zene szól... Kihagyatatlan élmény, mámoros varázslat!
Ezen a járaton felnőtt utasainknak 1 pohár pezsgőt, a gyermekeknek 1 pohár frissítő italt szolgálunk fel.

Gyermekprogram a hajón (1 órás) naponta
Az 1 órás hajóúton elsősorban a kisgyermekes családoknak kedvezünk, gyermekfoglalkoztató programokkal (kézműves foglalkozások, dal- és verstanulás, társasjátékok) tesszük szórakoztatóbbá, érdekesebbé, élvezetesebbé a legkisebbek számára a sétahajózást.

Borkóstolás - 18 éven felüli utasainknak (1 órás) hétfőn és szerdán

Retrodisco (2 órás) kedden és csütörtökön
Időutazás a 80-as és 90-es évekbe! Abba, C.C.Catch, Neoton, Zoltán Erika, Kozmix, Republik, Bonanza, és még sokan mások... A 80-as, 90-es évek fülbemászó, felejthetetlen, megunhatatlan slágereivel várjuk a bulizni vágyókat egy 2 órás fergeteges hajópartira, a Balaton közepén. Ne maradj le, mert "Indul a mandula"!

Sétahajó indulási címe:

    8646 Balatonfenyves, Fenyves Yacht Club kikötője

    Információ és jegyrendelés az alábbi számon:
    +36-20/588-8380